Home Specialisatie Pedicure Voetverzorging Tarieven Risicovoeten Manicure Afspraken
Pedicure, emmen, medisch Pedicure, Manicure, Angelslo, voeten, handen, ambulante pedicure, Provoet Pedicure, emmen, medisch Pedicure, Manicure, Angelslo, voeten, handen, ambulante pedicure, Provoet Het gemak van een Pedicure en Manicure bij u thuis in Emmen en omgeving


Contactgegevens:

Saytjai van der Tuin
Loo-ackers 9
7824 NJ Emmen
Tel. 06 30 30 60 41
mail@pedicurest.nl
www.pedicurest.nl


Gediplomeerd lid
Medisch Pedicure & Manicure Alleen tekst afdrukken: selecteer tekst >> deze pagina afdrukken >> selectie >> afdrukken. Alleen tekst afdrukken: selecteer tekst >> deze pagina afdrukken >> selectie >> afdrukken.

Webdesign by:Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Uw handen zijn uw visitekaartje, als die er mooi en verzorgd uitzien, maakt dat een zelfverzekerde indruk.

Helaas heeft niet iedereen van nature mooie nagels en voor diegenen is nagelstyling dé oplossing. Met behulp van nagelstyling kunt u uw eigen nagels verzorgen, verstevigen of verlengen. Dit kan zowel met gel, acryl of een combinatie van acryl met gel.
Welk systeem het best bij u past hangt van verschillende factoren af en wordt tijdens een eerste afspraak bekeken.

Iedereen heeft andere handen, nagels, wensen, vrije tijdbesteding en werk, om maar een paar dingen te noemen die invloed kunnen hebben op de keuze van kunstnagels.

Graag geef ik u het advies welk materiaal het best bij uw wensen past en het meest praktisch is.

Maar welk systeem dan ook, de kwaliteit is hoogstaand. Voor elke klant wordt een persoonlijke vijlenset gebruikt, want hygiëne is erg belangrijk.


Ik ben gecertificeerd Allround nagelstyliste en oefen met veel plezier en enthousiasme mijn beroep uit.

Daarnaast heb ik nog diverse aanvullende cursussen gevolgd zodat ik u diverse systemen en technieken kunstnagels aan kan bieden.

Om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven op het gebied van Hand-Voetverzorging volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken.
Daardoor kan ik u de beste diensten aan blijven bieden.  


Ik bied dan ook de volgende behandelingen aan:


Gel/acrylnagels Naturel

Gel/acrylnagels French

French op teennagels

Kunstnagels verwijderen

Manicure behandeling

Behandeling voor nagelbijters


Voor mooie handen kom ik graag bij u thuis.


Uw nagelstyliste aan huis

Heeft u vragen, aan en opmerkingen over deze Website, stuur een E-mail naar de Webmaster